De oudste dochter van Dr. Dre, LaTanya Young, zegt dat ze dakloos is en uit haar auto leeft

De oudste dochter van Dr. Dre zegt dat ze dakloos is en uit haar auto leeft – ondanks herhaalde smeekbeden aan haar vader, muziekmagnaat.

LaTanya Young, die als bezorger voor DoorDash en Uber Eats werkt, zei in een nieuw interview dat ze al anderhalf jaar geen geld heeft ontvangen van de Beats-oprichter.

“Mijn kinderen logeren bij vrienden – ze wonen niet in de auto, ik ben het gewoon”, vertelde Young, een alleenstaande moeder van vier kinderen, aan de Daily Mail.

“Ik neem klusjes aan om het nu te maken – ik kreeg $ 15 per uur betaald als monteur in het magazijn. Ik probeer mijn hoofd boven water te houden. Ik heb al een tijdje schulden.”

LaTanya is de dochter van Dre met Lisa Johnson, van wie hij scheidde toen LaTanya 5 jaar oud was. Ze beweert dat ze de muziekproducent, geboren Andre Young, al 18 jaar niet heeft gezien en alleen via zijn team met hem kan communiceren.

LaTanya zei dat ze bang is haar huurauto te verliezen omdat ze de betalingen niet kan betalen nadat ze vanuit Las Vegas naar Californië was verhuisd op zoek naar beter werk.

“De auto is een aardige cent”, legde ze uit. “Het is een SUV die $ 2.300 kost voor drie weken en ik heb maar voor één week betaald.

“Vroeg of laat pakken ze de auto.”

LaTanya gaf toe dat Dre haar in het verleden geld heeft gegeven, maar zegt dat hij in januari 2020 stopte met betalen.

“Zijn advocaat heeft gezegd dat mijn vader me niet wil helpen omdat ik in de pers over hem heb gesproken,” legde ze uit, eraan toevoegend: “Het voelt alsof ik verdoemd ben als ik dat doe, ik ben verdoemd als ik niet doen.

“Ik probeer gewoon met hem te communiceren en te kijken of hij met zijn kleinkinderen wil praten.”

Een ander pijnpunt voor LaTanya was het nieuws van de bijna $ 300.000 per maand die Dre ex-vrouw Nicole Young gaat betalen als onderdeel van hun echtscheidingsconvenant.

“Het is beschamend omdat mensen naar me kijken en zich afvragen: waarom?” ze zei. “Wat Nicole heeft, is wat mijn moeder had moeten hebben.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: