Tropical Pride viert 30-jarig bestaan met kindertehuis

Tropical Pride Chips Factory N.V. bestaat 30 jaar. Het heugelijk feit heeft Tropical Pride gevierd met kindertehuis ‘Elim van de Heer’ wat Oase van de Heer betekent. Zij hebben het kinderhuis mogen trakteren.

Een feestje bouwen is niet mogelijk met de huidige situatie, maar zodoende is aandacht geschonken aan het feit. Een groep van 25 kinderen mocht genieten van een warme maaltijd met drank, taart en een pakje chips mocht niet ontbreken.

Caroline, een oud-medewerkster van Tropical Pride, heeft ook haar bijdrage geleverd. Vanwege de Covid-19 situatie mocht het team niet mee eten met de kinderen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Tropical Pride Chips Factory N.V werd op 1 augustus officieel ingeschreven bij de KKF. Bij dit bedrijf kan men terecht voor bananen- en cassave chips in diverse smaken, kaas- en komijnstokjes en gezoete kokos.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: