Ornamenten voor decoratie is uiting van creativiteit

We kennen allemaal de ornamenten die ervoor zorgen dat een ruimte of voorwerp wordt verfraaid, kortom omgetoverd voor een bepaalde aangelegenheid. Elk ornament kan in compositie gepresenteerd worden. Het materiaal dat gebruik wordt voor het ontwerpen van ornamenten zijn bloemen, metaal, foam, lichtjes. Bij het samenstellen van zo een compositie komt creativiteit tot uiting. Hedendaags kennen we zelfs decoraties vervaardigd aan de hand van een thema. 

De eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor, Ramon Jawalapersad: “Wij laten de bloemen vooral importeren, die zijn er in verschillenden kleuren en modellen. Daarnaast ontwerpen wij ook ornamenten met metaal, foam, lichtjes. Alle ornamenten worden met heel veel zorg opgeslagen in ons wel georganiseerd magazijn. Ook is van belang dat alle spullen, ornamenten worden onderhouden. Een wens van de klant om op een bepaalde wijze decoratie te hebben kunnen wij zeker vervullen met ons team. In de covid-19 situatie bijvoorbeeld zijn de huwelijken in het klein, maar men vraagt toch dat de ruimte waar het bruidspaar zit, wordt versierd en niet te vergeten de maroh (huwelijkstempel) wel prachtig moet uitzien”, aldus Jawalapersad.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: