DNA-voorzitter Bee nodigt Nizamali Ozir uit voor gesprek

Nizamali Ozir pleit al meer dan 20 jaren voor een Verzekeringskamer. De verzekeringsdeskundige Ozir heeft de redactie van Dagblad Suriname maandag 2 augustus laten weten, dat hij die dag was uitgenodigd door de voorzitter van het De Nationale Assemblee (DNA), Marinus Bee.

Ozir geeft aan, dat Bee hem gerust gesteld heeft en aangaf dat hij goed bezig is. Ozir zegt, dat hij Bee heel erg wil bedanken, dat hij hem als eerste DNA-voorzitter heeft uitgenodigd in 20 jaar tijd. “We hebben mensen als meneer Bee nodig die oren hebben voor het volk.”

Tijdens zijn gesprek met Bee heeft Ozir uitgelegd waarom een Verzekeringskamer volgens hem nodig is. Bee gaf op zijn beurt aan dat het werk aan de juristen gegeven zal worden, om het juridisch te bekijken. Ozir haalde tijdens het gesprek ook aan, dat een Verzekeringskamer zichzelf zal financieren en dat het niet alleen bedoeld is voor de WAM-verzekering, maar ook voor de brand- en ziektekostenverzekering. Bee liet Ozir weten, dat hij dit alles zo snel als mogelijk zal doorgeven en Ozir hoopt dat de Verzekeringskamer zo spoedig mogelijk komt, zodat het volk beter geholpen kan worden en dat de Verzekeringskamer de problemen van de bevolking rechtstreeks kan afhandelen.

Ozir geeft ook aan, dat er diverse zaken zijn besproken tijdens het gesprek. Namens alle verzekerden wil Ozir de DNA-voorzitter Marinus Bee bedanken. Ook laat Ozir weten, dat hij Kenneth Rambali van Trishul en Faried Pierkhan van RBN (Rapar Broadcasting) wil bedanken voor het belichten van dit probleem in hun televisieprogramma’s.

SK

error: Kopiëren mag niet!