Vrouw in Nickerie inmiddels geholpen met medicijnen

Recent waren onderstaande beelden op Halaat  (RBN TV( te zien van een vrouw in Nickerie die haar beklag deed. De vrouw, M.M., vroeg zich af of mensen met HIV moeten sterven. Op dat moment had de zij geen enkele aidsremmers en kon de apotheek haar niet voorzien daarvan, omdat ze het niet op voorraad hadden. De vrouw deed een beroep op de president, Chandrikapersad Santokhi, om wat te doen aan het probleem.

Inmiddels heeft de vrouw de samenleving laten weten dat ze heel erg blij is, omdat ze haar medicijnen heeft kunnen krijgen. “Ik ben niet alleen geholpen, maar ik heb anderen zoals mij ook kunnen helpen.” Ze zegt, dat haar dankbaarheid naar minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heel erg groot is.

“Ik ben blij dat ik mijn medicijnen op 30 juli in ontvangst heb kunnen nemen en Gado bless yu meneer Ramadhin, daarmee zijn andere ook geholpen.”

De vrouw stelt, dat ze niet gediscrimineerd wordt ondanks dat mensen nu op de hoogte zijn dat ze een HIV-patiënt is, alhoewel het niet de bedoeling was dat iedereen dat moest weten. Ook liet ze weten dat ze nu elke dag spullen en pakketten krijgt. Haar videoboodschap heeft de minister van Volksgezondheid bereikt en ook hebben andere mensen de vrouw hulp kunnen bieden.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: