Rhea Chakraborty staat weer voor de camera

Na meer dan een jaar getraumatiseerd te zijn geweest, is Rhea Chakraborty hersteld. Filmmaker Rumi Jaffrey, in wiens spannende thriller Chehre, Rhea een soort comeback maakt, was blij om Rhea te ontvangen tijdens de pre-huwelijksfestiviteiten van zijn dochter vorige week.

“Ze heeft vrede met zichzelf. Ze is in het reine gekomen met wat haar is overkomen. Nu is ze bedachtzamer en stiller. Maar klaar om weer aan het werk te gaan”, zegt Rumi.

Het probleem is dat al die luidruchtige personen die zich voordoen als filmmakers die Rhea-filmaanbiedingen beloofden wanneer ze klaar was om terug te keren, verdwenen zijn. Blijkbaar was zo’n fly-by-night producer die zich op social media had gecommitteerd om met Rhea samen te werken, door zijn superster-meester gewaarschuwd om “weg te blijven van problemen”.

Natuurlijk luisterde deze producer naar de stem van zijn meester. Het is nu aan Rumi Jaffrey om een ​​comeback voor Rhea te plannen. Hij geeft toe dat ze niet veel te doen heeft in Chehre.

“Maar ik heb een script in gedachten waarin Rhea een van de twee hoofdrollen zal spelen. Ik denk dat ze een tweede kans verdient, jij niet?”, vraagt ​​Rumi. Dat doet ze zeker.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: