Tommy Welch schiet door Jiri Svacina in één ronde in Italië

Het was gisteravond een succesvolle aanval in Italië voor de zwaargewicht torpedojager Tommy Welch uit Brighton, die in één ronde door Jiri Svacina schoot om zijn perfecte ongeslagen record te behouden.

Welch was gepland om het op te nemen tegen Petr Frolich, maar hij werd op het laatste moment teruggetrokken en vervangen door de ervaren Svacina voor het vierronde gevecht in Fano, Marche, aan de Adriatische kust.

Niet gefaseerd door de verandering, liet Welch met een betonnen vuist Svacina vier keer zwaar vallen in de openingsronde en de 61-gevechtsveteraan uit Tsjechië kwam niet voor de tweede keer naar buiten en koos ervoor om op zijn kruk te zitten.

Welch was tevreden met zijn Italiaanse baan en had het gevoel dat hij een aantal situaties had overwonnen die hem voor het gevecht werden voorgelegd en die hem goed van pas zullen komen voor de toekomst.

“Toen ik hem in de eerste tien seconden van de openingsronde gelijk sloeg met het eerste grote schot, wist ik dat ik hem had”, zei Welch.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: