Strickland domineert Hall in UFC main event

Sean Strickland is op weg naar de top 10 in de UFC-middengewichtdivisie nadat hij zaterdagavond de grootste overwinning uit zijn carrière behaalde.

Strickland versloeg Uriah Hall via unaniem besluit (50-44, 50-45, 49-46) in het UFC Fight Night main event in Las Vegas.

De 30-jarige deed mee aan het gevecht als de 11e gerangschikte middengewicht, terwijl Hall op nummer 8 in de top 10 stond.

Strickland boekte een dominante overwinning in zijn eerste UFC-headliner. Zijn scherpe boksen, volume en druk bleken te veel te zijn voor Hall. Strickland blesseerde zijn tegenstander meerdere keren, ook in de derde ronde toen hij bijna een finish scoorde.

Strickland heeft nu vijf gevechten op rij gewonnen en zou een top-vijf tegenstander kunnen rechtvaardigen in zijn volgende optreden.

Hall, een oude concurrent van 185 pond die sinds 2013 in de UFC zit, zag zijn overwinningsreeks van vier gevechten tot een einde komen. De 37-jarige deed zaterdag mee aan de clash na overwinningen op voormalig kampioenen Chris Weidman en Anderson Silva.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: