Gelukkige verjaardag, Taapsee Pannu

Taapsee Pannu, die ons heeft gevloerd met haar optreden in verschillende films zoals Mulk, Thappad, Pink en anderen, wordt vandaag (1 augustus) een jaar ouder. Afgezien van haar acteerwerk, is de actrice ook verschillende keren in het nieuws geweest vanwege hoe ze controverses heeft aangepakt en trollen als een pro het zwijgen oplegt. Van de manier waarop ze Kangana Ranaut antwoordde tot het tot zwijgen brengen van een trol die haar een goedkope acteur noemde, hier is een blik op de keren dat ze zich wonderbaarlijk staande heeft gehouden.

Toen ze de goedkope kopie van Kangana Ranaut werd genoemd
Kangana Ranaut en haar zus Rangoli Chandel hadden Taapsee onlangs een ‘sasti-kopie’ (goedkope namaak) van Kangana genoemd. “Het bevestigt mijn relevantie”, zei Taapse in een interview. Toen haar werd gevraagd hoe ze erin slaagt de krantenkoppen te halen over elk onderwerp onder de zon, inclusief iets dat zo irrelevant is als niezen, grapte ze dat zelfs haar ‘tsjenk (niezen) ertoe doet’. Ze zei: “Wat is je probleem! Is het niet goed, zelfs mijn niesbuien zijn belangrijk.” Ze vervolgde: “Alsjeblieft, verpest het niet, ik ben er erg blij mee. Dit is het kenmerk van sociale media dat relevant is. Anders gaan zoveel mensen niezen rond, wat maakt het uit? Maar ik ben blij dat mensen iets vinden om over te praten in zelfs een halve foto van mij. Misschien heb ik iemand gekopieerd door gewoon als vrouw geboren te worden.”

Toen ze een goedkope acteur werd genoemd
Een Twitter-gebruiker noemde haar ooit een ‘goedkope acteur’ en zei: ‘Je mentale toestand is niet goed’. Ze antwoordde de persoon met humor en brutaal en vroeg waarom hij haar therapiesessies gaf. Ze zei: “En vertel op de koop toe ook hoe je een ‘dure’ acteur kunt worden. Inflatie Toh mere mein bhi hona chahiye na.”

Een persoon had Mulk en Thappad-regisseur Anubhav Sinha getagd en gesuggereerd dat hij een andere actrice zou casten in plaats van Taapsee omdat ze “niet weet van acteren”. Taapsee antwoordde de persoon en zei: “Sorry yaar, ab toh sab kuch sign n seal ho chuka hai. Ab toh meneer ko main hi nahi nikaalne dungi. Maar ek kaam karo, agli wali ke liye rok lo kyunki shayad woh bhi main lock karva lu jald hi.”

Toen iemand commentaar gaf op haar “lichaamsdelen”
Een Twitter-gebruiker schreef dat hij van haar ‘lichaamsdelen’ houdt. Waarop Taapsee antwoordde: “Wauw! Ik vind hen ook leuk. BTW wat is jouw favoriet? De mijne is het cerebrum.”

Toen er rapporten waren die suggereerden dat belastingmensen 5 crore hadden ontdekt na een inval in het huis van Taapsee
In maart van dit jaar waren er speculaties over de belastingbetalers die ₹ 5 crore ontdekten tijdens de huiszoekingen. Taapsee sprak met NDTV over die speculaties en zei: “Ik vroeg me af wie me ₹ 5 crore geeft. Als iemand me 5 crore geeft, zou ik het niet weten, want ik wil die 5 crore roepies.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: