Alex Rodriguez in Ibiza met in bikini geklede Melanie Collins and the Deckers

Alex Rodriguez koestert zich nu al een week in de Europese zon, vaart langs de kust van St. Tropez, feestend in Monaco en komt uiteindelijk aan in Spanje, waar hij zijn 46e verjaardag bleef vieren met bekende vrienden.

Nieuwe films tonen de voormalige MLB-speler op Ibiza met vrienden, voormalig NFL-ster Eric Decker en vrouw, countrymuzikant Jessie James Decker en sportverslaggever Melanie Collins.

Velen hebben gespeculeerd dat Collins, 35, de eerste liefdesbelang van de honkbalpro zou kunnen zijn sinds A-Rod’s splitsing van Jennifer Lopez, maar bronnen vertellen PageSix dat hij en de “NFL on CBS” -zender gewoon vrienden zijn die elkaar via de Deckers hebben ontmoet.

“Ze zijn vrienden. Hij is op vakantie. Hij is vrijgezel en heeft plezier.”

Er is verhitte speculatie geweest over het liefdesleven van A-Rod sinds zijn splitsing van J.Lo en haar verder gaan met Ben Affleck. Page Six meldde dat hij op zijn jacht werd gezien, omringd door vrouwen gekleed in bikini’s.

Toch zeggen vrienden dat de ster zich heeft gericht op het hebben van plezier met zijn gezin en op het vieren dat hij onlangs een NBA-eigenaar is geworden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: