‘Volledig Moderna gevaccineerd’: Miami zakenvrouw gediagnosticeerd met doorbraak COVID

Lokale zakenvrouw Loren Ridinger deelde donderdag ongelukkig maar al te gewoon nieuws: ze had een doorbraakgeval van coronavirus.

“Waarom je je zou moeten laten vaccineren”, schreef de Market America/Shop.com-magnaat. “Ik was volledig gevaccineerd met Moderna en kreeg gisteren te horen dat ik COVID heb. Ik ben ongelooflijk veilig geweest, altijd gemaskerd maar toch blootgesteld en kreeg vier maanden na mijn vaccin COVID.

Het is onduidelijk of de inwoner van Miami Beach, die is verschenen in “Keeping up with the Kardashians”, de Delta-variant heeft, die momenteel in opkomst is.

Voor degenen die denken dat je niet de moeite moet nemen om de injectie te krijgen als je het virus toch kunt krijgen, de 52-jarige vrouw van JR Ridinger had deze woorden: “Als ik niet was ingeënt, zou ik zoveel zieker kunnen zijn. Vandaag ben ik dankbaar voor het vaccin.”

Wat betreft hoe de socialite zich voelt, haar symptomen zijn blijkbaar beheersbaar.

COVID-19-vaccins zijn volgens de Centers for Disease Control and Prevention de beste manier om mensen te beschermen tegen ernstig ziek worden in het ziekenhuis of overlijden. Het bureau merkt echter op dat geen enkel vaccin 100 procent effectief is en dat er doorbraakinfecties kunnen optreden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: