Tuinstoelen in trek bij dievengilde: Man steelt 4 tuinstoelen van balkon woning Mahonylaan

Maakte het Korps Politie Suriname eerder zaterdag bekend, dat een 56-jarige man te Uitvlugt woensdag 28 juli op de Datrakondrestraat liep met vijf tuinstoelen op zijn rug en werd aangehouden, zaterdagavond 30 juli laat het korps weten, dat een man is opgepakt die dinsdagochtend 27 juli in alle vroegte vier tuinstoelen van een balkon van een woning aan de Mahonylaan had gestolen.

Aan de Cornelis Jongbawstraat ter hoogte van een visverwerkingsfabriek werd de verdachte tuinstoelendief door dienstdoende militairen gesignaleerd en staande gehouden. Aangezien hij de herkomst van de stoelen niet kon verklaren, werd de politie van het bureau Centrum ingeschakeld.

Bij aankomst van de politie, wees het onderzoek uit dat de man de tuinstoelen op een balkon van de woning van de familie B. aan de Mahonylaan had gestolen. Ondanks de hoge schutting was het hem gelukt om zich op het terrein van de bewoners, die sliepen, te begeven. 

De tuinstoelen werden door de politie in beslag genomen, waarna de verdachte ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S. door de politie in verzekering gesteld. De eigenaar heeft zijn tuinstoelen inmiddels weer terug.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: