Tiger Shroff onthult de naam van zijn favoriete actrice; en nee het is niet Disha Patani!

Tiger Shroff is een klassieke actieheld, danser en vechtsportexpert. Met zijn debuutfilm Heropanti maakte hij plaats in de harten van mensen en sindsdien is er geen weg meer terug naar de acteur. Hij gaf een aantal geweldige hits met films als Baaghi, Munna Michael, Baaghi 2, Student of the Year 2, War en Baaghi 3.

De 31-jarige acteur houdt ervan om met zijn fans om te gaan en organiseerde een “Ask Me Anything”-sessie op zijn Instagram om hun vragen te beantwoorden. Hij beantwoordde alle vragen van zijn fans geduldig. Een van zijn fans vroeg hem naar de naam van zijn meest favoriete actrice, waarop de Baaghi-acteur antwoordde: “Madhuri Dixit Ma’am”.

De actrice die zelf een geweldige danseres is, heeft Tiger altijd geprezen voor zijn geweldige bewegingen en dansvaardigheden. Ook de acteur had nooit de kans gelaten om zijn idool te verbluffen met zijn geweldige danspasjes. Tiger Shroff heeft Baaghi 4, Heropanti 2, Rambo en Ganapath in zijn pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: