Shweta Tiwari speelt een keiharde CBI-officier in Shukla V/S Tripathi

Actrice Shweta Tiwari voert momenteel gewaagde stunts uit en vecht tegen haar angsten in de avontuurlijke show Khatron Ke Khiladi 11. De actrice had onlangs een grote fysieke transformatie ondergaan voordat ze aan de show deelnam. De actrice zal nu te zien zijn in de rol van een stoere CBI-officier in een nieuwe misdaadserie Shukla V/S Tripathi.

Over de show gesproken, Shweta zei dat ze verheugd is om deel uit te maken van Shukla V/S Tripathi. Het wordt een thriller met veel spanning. De actrice is naar verluidt begonnen met fotograferen voor hetzelfde. De verhaallijn van de film zal gebaseerd zijn op het leven van een jonge dichter die live op televisie wordt opgenomen. De door Shweta gespeelde opsporingsambtenaar zal tegen alle obstakels de waarheid opgraven.

Over haar personage gesproken, Shweta zei dat het personage dat ze speelt Riddhima Lakha is, een no-nonsense CBI-kantoor en niet kan worden misleid of omgekocht. Uiteindelijk sloot ze het briefje af en zei dat ze de liefde en steun van haar fans wenst terwijl ze aan een nieuwe reis begint.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: