President dr. Irfaan Ali woont de grootse opening bij van de Amazonia Mall in Providence, Guyana.

The Mall, dat eigendom is van voormalig West-Indische cricketspeler Ramnaresh Sarwan, zal naar verwachting bijna 300 mensen in dienst hebben. Het heeft 25 winkels, acht foodcourts, een RS 53 Resto-bar en Lounge en Caribbean Cinemas.

De bioscoop heeft zes zalen en biedt plaats aan bijna 1000 zitplaatsen.
Procureur-generaal en minister van Juridische Zaken, Anil Nandlall; minister binnen het kabinet van de president met verantwoordelijkheid voor financiën, dr. Ashni Singh; minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Hugh Todd; Minister van Volkshuisvesting en Water, Collin Croal; Minister van Volkshuisvesting en Watervoorziening Susan Rodrigues en minister van Openbare Werken Deodat Indar zijn ook aanwezig bij de opening.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: