Nunes test positief voor COVID-19, uit UFC 265-wedstrijd vs. Pena

Amanda Nunes is gedwongen zich terug te trekken uit de verdediging van haar bantamgewichttitel voor vrouwen tegen Julianna Pena nadat ze positief had getest op COVID-19, vertelde UFC-topman Hunter Campbell aan Mike Coppinger van ESPN. Het gevecht was gepland als het co-main event van 7 augustus in Houston.

De promotie is van plan om de wedstrijd te verplaatsen wanneer Nunes gezond is, zei Campbell.

Nunes, die ook de vedergewichtriem voor vrouwen heeft, zou haar eerste verdediging van 135 pond sinds 2019 tegen Pena maken. De 33-jarige Braziliaan boekt opeenvolgende overwinningen op 145 pond: een inzending in de eerste ronde van Megan Anderson en een scheve beslissing over Felicia Spencer.

Pena zou voor het eerst in haar carrière strijden voor UFC-goud. Ze verdiende een titelschot door Sara McMann in januari in te dienen. Pena, 31, heeft overwinningen en verliezen afgewisseld in haar afgelopen vier wedstrijden en staat op nummer 5 in de divisie.

Een tussentijds zwaargewicht titelgevecht tussen Derrick Lewis en Ciryl Gane zal de headliner zijn van UFC 265.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: