‘Mujhe Tumse Pyaar’: gloednieuw eigen geschreven nummer

 Een song die verschillende culturen bij elkaar heeft gebracht

De veelzijdige Tariq Sadal lanceert vrijdag 30 juli het nummer ‘Mujhe Tumse Pyaar’. ‘Mujhe Tumse Pyaar’ is een song die verschillende culturen bij elkaar heeft gebracht. Het resultaat van deze samenwerking is een compleet nieuwe tune met Afro vibes.

De artiesten Tariq Sadal, Saliem Wagid Hosain (neefje van Oemar en Shahied Wagid Hosain), Tranga Rugie, bekend van (Bigi Sma Floot, Ga Koti) en Kayente, bekend van (Djoegoe Djoegoe, Hori Yu) hebben gewerkt aan dit project. De opname van de bijhorende videoclip is in Dubai gedaan. ‘Mujhe Tumse Pyaar’ zal per 30 juli voorkomen op diversen platformen waaronder YouTube.

THENXTGEN is onder leiding van musical director, Tariq Sadal. Hij heeft ook tracks uitgebracht met een aantal artiesten in de scene zoals Lady Sanjana, Tranga Rugie, Damaru, Naomi Fearber, Tjatie en de huidige hoofdzanger van THENXTGEN: Saliem Wagid Hosain.

Zijn laatste internationale productie met Kamal Raja leverde miljoenen views op YouTube, onder zijn nieuwe producer’s naam: SAVAG3. THENXTGEN kent zijn roots uit een familieband, voorheen Naya Sitara, die opgericht is in 1983 door Idries Sadal. In de loop der jaren heeft Naya Sitara vele samenwerkingen gekend met topartiesten. Ook hebben zij vele albums uitgebracht en muzikale successen ervaren in Nederland en Suriname.

Sinds het begin (1983) heeft Naya Sitara een unieke sound en een nieuw imago ontwikkeld door eigen nummers te schrijven. Middels hun nieuwste project zetten zij voort met hun trend van eigen geschreven songs om de unieke sound te behouden. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: