Moeder die is bevallen van een recordaantal van negen baby’s krijgt 100 luiers per dag door

Een vrouw die een recordaantal van negen baby’s heeft gebaard, zegt dat ze het gevoel had dat ze ‘als een eindeloze stroom’ uit haar kwamen.

Halima Cisse, 26, is nog steeds aan het herstellen van de zware bevalling in een Marokkaans ziekenhuis op 5 mei, terwijl haar niet-uplets op de intensive care liggen.

In een gesprek met MailOnline heeft ze onthuld dat de baby’s elke dag meer dan 100 luiers en zes liter melk nodig hebben.

Ze wogen elk slechts tussen de één en twee pond toen ze werden geboren en hebben nog steeds 24 uur per dag zorg nodig, hoewel hun gezondheid verbetert.

De massale geboorte was zelfs voor haar een schok, aangezien artsen haar eerder hadden verteld dat ze zeven baby’s verwachtte en er twee op de scans miste.

Ze vertelde de Mail: ‘Toen de baby’s naar buiten kwamen, gingen er zoveel vragen door mijn hoofd. Ik was me heel goed bewust van wat er aan de hand was en het leek alsof er een eindeloze stroom baby’s uit me kwam.’

Oorspronkelijk afkomstig uit Mali, werd Halima in de laatste stadia van haar zwangerschap naar Marokko gevlogen om haar toegang te geven tot betere zorg.

Ze hebben alleen een huis met drie slaapkamers in Timboektoe, Mali en zijn op zoek naar manieren om alle nieuwe kinderen te huisvesten als ze eindelijk fit genoeg zijn om naar huis terug te keren.

Halima’s geboorte was er één meer dan de huidige wereldrecordhouder, Nadya Suleman, die in 2009 in de VS acht kinderen baarde en ‘octomum’ werd genoemd.

Artsen gaven de baby’s een overlevingskans van 50% en het duurde 20 minuten om ze allemaal via een keizersnede af te leveren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: