His Glory Records doet eerste dinnershow met Kenneth Vrede

Dinnershow in Nederland op 31 juli

Het gospelmuzieklabel His Glory Records staat gereed met haar evenement in Amsterdam Zuidoost (Bijlmer). Het wordt een evenement met de populaire kaseko en kabulazanger Kenneth Vrede, meer bekend als KV met zijn eigen band  Kv’s Quality Band.

KV scoort hits als  ‘Kleine kus’, ‘Dan worden ze para’ en ‘ata nak eng tje tje tje’ (Awasa). KV heeft gespeeld voor de groepen Famir mang met Paul en Jules Nyon, Zware Guys, Avionboyz en Jong cosje.

“Het doel is om mensen op een andere manier te amuseren en hen kennis te laten maken hiermee. Het is een Surinaamsfeestje met klasse”, aldus Samentha Jabini in gesprek met Dagblad Suriname. Zij is de motor achter His Glory Records.

Het gospelmuzieklabel is in februari 2020 opgericht. Het idee voor het opzetten van het label ontstond tijdens de For His Glory Business Gospel Dinershow, die in januari 2020 in Utopia Heritage werd georganiseerd. De label begon met de twee kawina/kaseko artiesten Patrick (Tévé) Tevreden en Ruben (Stoffi) Muringen, die ook bij het evenement optraden. De speciale missie van deze label is, de worship aan God te vergroten met artiesten die bereid zijn dit te willen doen, zeker in de tijd waar we in leven. 

In Nederland is er sprake van meer versoepeling als het gaat om Covid-19-maatregelen in vergelijking met Suriname. Een ieder dient zicht te allen tijde aan de Covid-maatregelen te houden. In Suriname mag men wel een open terras bezoeken nu, maar de entertainmentsector is nog dicht vanwege de huidige situatie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: