Eerste Covid-19 vaccinaties op Stoelmanseiland: opkomst 27 personen

De Medische Zending heeft woensdag 28 juli de eerste vaccinatie activiteit gehouden in de regio Oost Suriname, waarbij 27 personen zijn gevaccineerd tegen het Covid-19 virus op de polikliniek van Stoelmanseiland.

Voorafgaand op de vaccinatie activiteit, was er een Covid-19 vaccinatie awareness in de omliggende gebieden. Hierbij hebben in totaal 27 personen zich laten registreren voor de toediening van dit vaccin, waaronder ook een Basja van Poeloegoedoe, Djaki Baja.

Deze personen zijn met het Chinese Covid-19 vaccin ‘Sinopharm’ gevaccineerd. De Medische Zending laat in een vrijdag 30 juli uitgegeven persbericht weten, blij te zijn met deze opkomst, vooral nu de bereidwilligheid onder de gemeenschap langs de grens van Suriname nog laag is. Zij hoopt dat de gemeenschap met deze start ook een weloverwogen en goed geïnformeerd besluit zal nemen om zich te laten vaccineren tegen het Covid-19 virus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: