Cover ‘Afreen’ door Sachin Bhikharie en Niesha Amatsidik goed ontvangen

Een productie van SASRA Music

De Surinaamse artiesten Sachin Bhikharie en Niesha Amatsidik hebben wederom een cover met videoclip op hun naam staan.

Aan Dagblad Suriname vertelde Aswien Gangadin (AJ SASRA) dat “Sachin Bhikharie heeft ons team mogen horen en zien tijdens een videoclip opname, zodoende kwam een gesprek opgang. Na een poos kwam een bericht van Sachin om een project te doen. Ik ging akkoord vanwege de voorgaande gesprekken. Inmiddels was een cover song van Niesha Amatsidik uitgebracht en de voorkeur voor samenwerking ging uit naar haar namens collega zanger Sachin. Na een studiosessie van Niesha waarbij ze ‘Afreen’ zong was Sachin onder de indruk van haar stem. Tigri Sasra heeft hierbij gezorgd voor setup, decor met materiaal van Viresh Lighting en regie van de clip. Het muzikale deel ligt in handen van Devin beats, zang opnames, mixing en mastering is gedaan door mij, AJ Sasra.”

De cover met de clip is gelanceerd en wordt massaal gedeeld en bekeken. ‘Afreen’ is origineel gezongen door Rahat Fateh Ali Khan & Momina Mustehsan. Het team van SASRA Music is zodoende steeds, ondanks de huidige situatie, bezig met producties. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: