SRD 250 miljoen Termijn Deposito’s geveild

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft woensdag 28 juli haar wekelijkse termijn deposito veiling onder de algemene banken gehouden. Zij heeft een bedrag van SRD 250 miljoen geveild.

De algemene banken hebben in totaal SRD 335 miljoen geboden, waarvan het volledig OMO-volume ( Open Markt Operatie) van SRD 250 miljoen is geaccepteerd en toegewezen. De gewogen gemiddelde toegewezen rente (OMO-rente) bedraagt 12,7%.

De minimumrente die geboden werd was 12%. In totaal zijn er 11 biedingen gedaan voor deze tweede veiling, waarvan 9 zijn toegewezen.

Bij de eerste veiling vorige week heeft de CBvS een bedrag van SRD 150 miljoen op de veiling geplaatst. Hiervan is SRD 40 miljoen toegewezen tegen een rente van 12%. Er waren toen 4 biedingen, waarvan 3 zijn toegewezen.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: