Sidharth Malhotra ziet er charmant uit in een fusion kurta op maat gemaakt door Kunal Rawal

Sidharth Malhotra had een veelbelovend debuut met Karan Johar’s student van het jaar. Sindsdien is hij om professionele of persoonlijke redenen in het nieuws geweest.

Voor een ander promotie-evenement werd Siddharth gezien gekleed in een mix van desi en westerse kleding. Malhotra werd gezien gekleed in een zwarte kurta overhemd met een jas. Hij is te zien in dit asymmetrische stuk met een zwarte getailleerde broek en Chelsea-laarzen. Siddharth stylet dit Kunal Rawal-stuk moeiteloos en ziet er dromerig uit als altijd!

Op het werkfront heeft Sidharth Malhotra een aantal interessante films opgesteld, zoals een oorlogs-actiedrama – Shershaah, dat is gebaseerd op het leven van Kargil-martelaar Kapitein Vikram Batra, een levensechte komedie – Thank God and a Spy thriller – Mission Majnu .

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: