Shah Rukh Khan-Kajol herenigd voor Rajkumar Hirani Film, Vidya Balan-Taapsee Pannu ook onderdeel van de film?

Shah Rukh Khan en Kajol zouden opnieuw samenkomen op het scherm in het nieuwe project van Rajkumar Hirani en dit is de reden voor de fans om zich te verheugen. Vidya Balan, Taapsee Pannu, Manoj Bajpayee, Boman Irani ook deel uit van de film?

Volgens het Free Press Journal-rapport zijn ook Taapsee Pannu en Vidya Balan benaderd om een ​​sleutelrol in de film te spelen. Een bron dicht bij de ontwikkeling vertelde Free Press Journal dat de film een ​​sociale komedie is die is gebaseerd op immigratie en de reis van een man en zijn gezin door twee provincies – Punjab en Canada. Terwijl Kajol de rol van SRK’s vrouw speelt, is Taapsee Pannu benaderd om een ​​verslaggever te spelen die zijn verhaal over de grenzen heen doet. Vidya Balan is benaderd om iemand te spelen die Shah Rukh Khan helpt op zijn reis.

De bron onthulde ook dat Rajkumar Hirani enorm onder de indruk was van Vidya’s optreden in Sherni en blijkbaar past ze in de rol. Dit moet ook worden opgemerkt dat Vidya altijd heeft gesproken over het zijn van een fangirl tegen Shah Rukh en dat ze nooit is benaderd voor een SRK-film.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: