OW mag ‘kleine’ bruggen gaan herstellen

In de Onderraad voor Aanbesteding en Gunning (ORAG), waaraan vicepresident Ronnie Brunswijk leiding geeft, is op 23 juli goedkeuring gegeven aan projecten van het ministerie van Openbare Werken (OW). Het gaat om het verrichten van herstelwerkzaamheden aan diverse bruggen in de districten Paramaribo, Wanica en Saramacca, waaraan er volgens het ministerie in de afgelopen periode geen herstelwerkzaamheden zijn verricht, aldus het Directoraat Volkscommunicatie van het Kabinet van de vicepresident in een persbericht.

Volgens minister Riad Nurmohamed van OW is het ter optimalisering van de veiligheid noodzakelijk dat op korte termijn herstelwerkzaamheden worden verricht aan enkele bruggen.

Volgens het gunningsadvies zal de ondernemer, die belast zal zijn met de uitvoering, een bedrag van SRD 2,1 miljoen besteden aan de werkzaamheden. Deze gelden komen ten laste van het ministerie van OW.

Ook de houtenbrug over de Anjoemarakreek in het district Marowijne zal worden hersteld. Binnen de ORAG is besloten om de ondernemer een bedrag van ruim SRD 600.000 toe te kennen voor de herstelwerkzaamheden van deze brug.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: