NBA: Detroit Pistons kiest mogelijk voor Cade Cunningham

De Detroit Pistons, die in de NBA 2021 draft als eerste mag kiezen, zal waarschijnlijk Cade Cunningham van de Oklahoma State University selecteren. De staf van Detroit reisde woensdag 28 juli naar New York en ontmoetten Cunningham voor een laatste keer.

Cunningham wordt algemeen beschouwd als het toptalent in de draft van 2021. De 19-jarige Cunningham was tijdens zijn eerste collegejaar met gemiddeld 20,1 punten, 6,2 rebounds, 3,5 assists en 1,6 steals in 27 wedstrijden zeer waardevol voor Oklahoma State University. 

De NBA Draft 2021 vindt donderdagavond 29 juli plaats om 20.00 uur in het Barclays Center in New York City.

De NBA Draft is een jaarlijks terugkerende activiteit georganiseerd door de NBA. Tijdens de draft stellen college basketballers, en ook spelers uit andere delen van de wereld zich kandidaat, om gekozen te worden door een ploeg uit de NBA. 
VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: