Radhe Box Office: De Salman Khan-starrer verzamelt Rs. 1,71 lakhs in 7e weekend.

De binnenlandse collecties van Radhe – Your Most Wanted Bhai volgen sinds de release op Eid 2021, dat wil zeggen op 13 mei. In de eerste week werd het uitgebracht in slechts drie bioscopen in Tripura. Later, toen bioscopen in verschillende staten werden geopend, werd het uitgebracht in Maharashtra, gevolgd door Gujarat. De collecties waren mager, maar toch was het hartverwarmend om te zien dat een klein aantal mensen ging voor een film die gemakkelijk beschikbaar is op internet en op sociale media is gepand.

Radhe – Your Most Wanted Bhai maakte een soort herrie toen kijkers foto’s van de kaartjes, posters buiten het theater en zelfs reacties op bepaalde scènes in het theater plaatsten. Alle ogen zijn nu op weekdagen gericht, vooral op Bakri Eid, wanneer de collecties naar verwachting veel beter zullen zijn.

Ondertussen blijven de collecties van Radhe – Your Most Wanted Bhai in The Friday Cinema multiplex in Surat, Gujarat slecht en zou de film daar eindigen op donderdag 22 juli.

error: Kopiëren mag niet!