RBN TV: Bureau Eenheid druk in de weer met verdelen voedselpakketten

Het Bureau Eenheid, dat valt onder het Kabinet van de President, is inmiddels al ruim een maand druk in de weer met het verdelen van landelijk in totaal ruim 80.000 voedselpakketten. Het betreft levensmiddelenpakketten van de overheid voor gezinnen en personen die vooral zwaar getroffen zijn door onder meer de recente wateroverlast en de Covid-19 pandemie.

Maar, de politiek in algemene zin is niet zo tevreden met het huidige pakkettensysteem. Men ziet liever een vorm van subjectsubsidie: geef de burger geld, zodat die zelf kan bepalen wat hij/zij wil kopen. Nu ontvangt de burger een pakket met een aantal vastgestelde producten die hij/zij misschien liever niet had gekregen.

RBN TV was aanwezig bij het transport van pakketten en maakte onderstaande beelden:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: