Tiger Shroff over ‘slechtste’ fase van zijn leven: ‘Ons huis en meubels zijn verkocht, ik ben op de grond gaan slapen’

Acteur Tiger Shroff, zoon van Jackie Shroff en Ayesha Shroff, heeft zeker indruk gemaakt in de filmindustrie met een imago dat zich onderscheidt van de meeste van zijn tijdgenoten. Een paar jaar geleden had Tiger – die aanvankelijk geen carrière in Bollywood had gepland – onthuld dat zijn ouders die met ernstige financiële problemen werden geconfronteerd, een grote motivator voor hem waren.

Tiger was 11 toen hij zag dat hun huis werd verkocht toen zijn familie failliet ging. In een oud interview met GQ besprak Tiger Shroff niet alleen de bagage van het sterrendom van zijn vader, maar ook hoe het gezin met een financiële crisis werd geconfronteerd.

“Ik herinner me hoe onze meubels en spullen stuk voor stuk werden verkocht. Het kunstwerk van mijn moeder, lampen… Dingen die ik opgroeide om ons heen te zien, begonnen te verdwijnen. Toen ging mijn bed. Ik begon op de grond te slapen. Het was het slechtste gevoel van mijn leven. Ik wilde op die leeftijd werken, maar ik wist dat ik niets kon doen om te helpen”, had de acteur in het interview gezegd.

Het was in 2002 toen Boom, geproduceerd door Ayesha Shroff, op het internet werd gelekt voordat het in de bioscoop werd uitgebracht. De film, geregisseerd door Kaizad Gustad, bevat Amitabh Bachchan, Jackie Shroff, Gulshan Grover, Padma Lakshmi, Madhu Sapre, Zeenat Aman en Katrina Kaif. Het was Katrina’s debuutfilm.

Vanwege de piraterij zaak van de films trokken de distributeurs zich terug, maar Jackie greep in en zorgde voor de uitgave. De film kwam slecht uit de verf. Dit was het moment waarop de Shroffs hun Bandra-appartement met vier slaapkamers moesten verkopen en naar een kleiner appartement moesten verhuizen.

Tiger Shroff vertelde ook dat de onzekerheid van die jaren een krachtige motivator was en nadat hij bij de filmindustrie was gekomen, beloofde hij zijn moeder dat hij hun huis terug zou kopen.

Terwijl zijn ouders werden geraakt door het gebaar, weigerden ze en bleven in plaats daarvan in hun huidige woning, in een gebouw waar ook Aamir Khan woont.

Jackie had het gebaar van Tiger geopend en zei in een recent interview: “Ik ben gewoon trots op mijn beide kinderen. Ze zijn sterk genoeg om het huis terug te krijgen; mijn vrouw wilde het niet terug. Ze zei: ‘Laat het zo zijn, wat weg is, is weg’. Maar zijn gedachte was mooi, zijn gedachte was mooi dat hij een huis wil maken voor zijn moeder en zijn gezin.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: