St. Red Su helpt drie GLO-scholen in Wanica

De Stichting Red Su, waar Asiskumar Gajadien (VHP) voorzitter van is, heeft vrijdag 23 juli drie schoolprojecten afgeleverd. Sedert de aanvang van het huidig schooljaar is deze stichting bezig geweest om diverse scholen in het distrikt Wanica en omgeving in verband met de Covid-situatie te helpen  om onder andere hun sanitaire voorzieningen te vernieuwen.

De toilettengroep van de O.S Reeberg onder leiding van schoolleider Leon Denneboom is compleet vernieuwd en opgeleverd. Op de O.S Houttuin van schoolhoofd Ravien Nankoesing werd een compleet nieuwe waterinstallatie met watertank en hydrofoor officieel in gebruik genomen.

De Thaborschool te Pontbuiten onder leiding van Denise Palmburg werd bedacht met de reparatie van de kopieermachine die sinds enige tijd defect was geraakt. De school mocht van Stichting Red Su ook inktcartridges in ontvangst nemen. De school kan nu haar eigen schoolwerkjes kopiëren.

De Stichting Red Su heeft dit schooljaar op meer dan 15 scholen in Wanica en omgeving ondersteuningsprojecten uitgevoerd. Aan de hand van de specifieke behoeftes van de scholen gaat de Stichting op zoek naar donateurs. Bij de drie schoolprojecten die vorige week zijn afgeleverd was de Kuldipsingh Group één van de grote donateurs.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: