Ontmoet de vrouwen van de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave 2021

We zijn halverwege een verzengende zomer en de Sports Illustrated Swimsuit Issue is terug om onze dorst te lessen.

Sinds 1964 publiceert het tijdschrift stomende foto’s van de brutaalste bombshells ter wereld. Het nummer van 2021 – op donderdag in de kiosk – toont de meest diverse groep vrouwen van SI tot nu toe, waaronder een hele reeks catwalkers met een grotere maat en een 57-jarige knaller.

De drie coversterren van dit jaar zijn tennisgrootheid Naomi Osaka, Megan Thee Stallion (de eerste rapper die op de cover van het nummer verschijnt) en Leyna Bloom, de eerste transvrouw die in het nummer en op de cover verschijnt.

Terwijl in eerdere edities bikinibabes poseerden op exotische locaties van Zwitserland tot China – Kate Upton poseerde zelfs ooit tussen pinguïns op Antarctica – beperkte de pandemie van 2020 het internationale reizen. Dus alle sexy shoots van dit jaar vonden plaats in de Verenigde Staten op locaties van Hard Rock Hotel in Californië, Florida en Atlantic City.

“Het was niet gemakkelijk en we hebben de situatie heel serieus aangepakt”, vertelde MJ Day, de oude redacteur van Sports Illustrated Swimsuit, aan The Post over het produceren van het probleem tijdens de pandemie, eraan toevoegend dat fotografieteams in quarantaine gingen en de CDC-richtlijnen volgden. “We hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om iedereen veilig te houden.”

In totaal zullen 25 modellen en 13 finalisten van de landelijke zoektocht naar amateurmodellen van het merk hun glans krijgen als onderdeel van wat Day beschouwt als een ‘krachtige groep buitengewone, multidimensionale vrouwen’.

“Jarenlang hebben we onvermoeibaar gewerkt om de naald te verplaatsen en het gesprek rond schoonheid en acceptatie te veranderen”, zei Day. De “ongelooflijke vrouwen die in het nummer voorkomen, vertegenwoordigen enkele van de krachtigste stemmen van vandaag.”

Hier is een selectie van de aanbevolen modellen van dit jaar die een plons maken voordat het probleem verdwijnt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: