Hamzah Sheeraz verslaat Ezequiel Gurria in vijf ronden

Hamzah Sheeraz is snel en bizar lang voor een superweltergewicht en heeft volgens sommige waarnemers een glorieuze toekomst.

De 22-jarige is nu ongeslagen in 13 gevechten na het stoppen van Ezequiel Gurria, de voormalige Spaanse kampioen, in de vijfde ronde op Wembley.

Het was een professionele, in plaats van sensationele vertoning. Hij bleef op lange afstand staan, gunde Gurria geen snuifje succes, en pakte hem langzaam af, voordat hij in de vijfde ronde eindelijk een versnelling hoger zette.

Het was het eerste gevecht van Sheeraz in 2021 en het is de bedoeling dat hij dit jaar drie keer bokst. Het was ook het eerste gevecht van de Slough-bokser sinds hij begon te trainen onder Ricky Funez in Los Angeles.

De Europese belt van de WBO stond op het spel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: