Bollywood-acteur Salman Khan ontkent bewering dat hij vrouw en dochter heeft in Dubai

Acteur Salman Khan verscheen op 21 juli in het tweede seizoen van de talkshow ‘Pinch’ van zijn broer Arbaaz Khan en reageerde op een bericht op sociale media waarin hij werd beschuldigd van het hebben van een gezin in Dubai.

‘Pinch’ toont beroemdheden die reageren op gemene opmerkingen die ze op sociale media ontvangen en laat ze openhartig zijn over de trollen waarmee ze worden geconfronteerd.

In de laatste aflevering leest Arbaaz een tweet voor waarin wordt beweerd dat Salman een vrouw en een 17-jarige dochter heeft in Dubai. Salman, 55, is in de loop der jaren berucht geworden omdat hij een eeuwige vrijgezel was.

De ‘Radhe’-acteur reageerde verrast op de tweet en vroeg of deze inderdaad op hem gericht was.

“Dit is voor wie?” vroeg hij aan Arbaaz, die bevestigde dat het voor de acteur bedoeld was.

“Deze mensen zijn zeer goed geïnformeerd”, grapte Salman in het Hindi, volgens de Hindustan Times. “Dit is allemaal onzin. Ik weet niet over wie ze hebben gesproken en waar ze hebben gepost. Denkt deze persoon echt dat ik hem waardig ga maken met een reactie? Broeder, ik heb geen vrouw. Ik woon sinds mijn negende in India, in Galaxy Apartments. Ik ga niet op deze persoon reageren, heel India weet waar ik woon.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: