Blunder Korps Politie in opsporingsbericht Chinese vrouwelijke verdachte

In een woensdag door het Korps Politie Suriname uitgebracht opsporingsbericht inzake de verdachte Xuili Wang is door de politie per abuis een foutief woonadres opgegeven. Dat opgegeven woonadres is van de Chinese ambassade in Suriname….

‘Hierbij biedt de politie haar welgemeende verontschuldiging aan de Chinese ambassade voor alle ongerief ontstaan door bovenvermelde fout in het opsporingsbericht’, aldus het korps donderdag 22 juli in een persbericht.

In een gewijzigd opsporingsbericht wordt nu vermeld dat het laatste woonadres onbekend is.

De vrouw, geboren op 17 november 1983 in China, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, valsheid in geschrifte, verduistering en oplichting, overtreding van artikelen in de Wet tegengaan Smokkelen, in de Wet Bosbeheer, in de Hout uitvoerwet, in de Wet Uitvoerrecht op hout en in de Wet Economische Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: