Stowelweg in Para verkeert in heel slechte staat

Enkele buurtbewoners van Stowelweg, in het district Para, geven tegenover de redactie van Dagblad Suriname aan dat de weg al geruime tijd in een heel slechte staat verkeert. Volgens hen rijden er elke dag trucks op de weg die zand vervoeren, waardoor de weg heel erg verslechtert, vooral wanneer het regent.

Ook vertoont het begingedeelte van de weg een enorme verzakking, waardoor het moeilijk begaanbaar is, vaak genoeg krijgen de automobilisten problemen met hun auto. De buurtbewoners geven aan dat er op dit moment niets aan de weg wordt gedaan.

 Een bewoner zegt: “Soms gooien ze wel zand erover, maar zodra het regent, spoelt het weer weg”. Inmiddels is de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, op de hoogte gesteld van de situatie en hopen de bewoners dat de weg zo gauw mogelijk aangepakt zal worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: