Laatste groet aan Peppy de Clown

Suriname verliest komische, geschminkte artiest

De populaire Peppy de Clown is heengegaan. Sinds de bekendmaking regent het van condoleance berichten. Gisteren, zondag 18 juli is hij gebracht naar zijn laatste rustplaats. Op een gepaste wijze is afscheid genomen van hem die op vele gezichten voor een lach heeft weten te zorgen. Gert Karnawi zoals hij was geboren, heeft bekendheid genoten als Peppy de Clown. Karnawi had via sociale media live bekendgemaakt dat het slecht ging met zijn gezondheidstoestand. Alleen een nier donatie kon zijn leven redden. Een clown is een komische, doorgaans geschminkte artiest. Peppy de Clown was onmisbaar toen men nog kinderfeestjes kon organiseren. Hij heeft voor heel veel plezier gezorgd op feestjes en wist een ieder op zijn manier te entertainen.  

Enkele reacties op sociale media zijn geweest: H schreef, “Ik ken de jouw als de beste en top clown in [email protected]🇸🇷. De grappigste clown die ik ooit heb mee gemaakt en heb leren kennen. Aii boi bro R.i.p Peppy De ClownKar”, enkele andere schreven “Hey saaaangggg…. Ongelooflijk… Helaas heb je de strijd niet overwonnen Gert mba Peppy De ClownKar…. Je stond nog mij bij tijdens het ziekbed van mijn wijlen broer… We zullen altijd de goede herinneringen blijven koesteren schat. Rust zacht Gert…”, “Rust in vrede Gert Peppy De ClownKar..bedankt voor al die mooie herinneringen, de leuke en gezellige tijden..you will be missed & remembered by many..fly high Gert”, “RIP Peppy de clown, mensen zullen je zeker missen. Soms met een lach en soms met een traan. Bedankt voor alle leuke momenten die mensen hebben mogen beleven op feestjes”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: