Bajrangi Bhaijaan 2 gaat eindelijk gebeuren

Salman Khan’s Bajrangi Bhaijaan is een film die kan worden beschouwd als een van de beste in de Indiase cinema. De film, die in 2015 werd uitgebracht, verbrijzelde niet alleen de kassarecords, maar ontving ook enorme liefde van de kijkers. Het duurde zes jaar en de fans hebben eindelijk wat ze al jaren vragen: Bajrangi Bhaijaan 2.

Ja, het lijkt erop dat er eindelijk een vervolg komt, en het komt niet van de ongegronde geruchten die de ronde doen op sociale media. Het komt van de schrijver van de film, KV Vijayendra Prasad (die ook de epische Baahubali-saga heeft geschreven).

In zijn gesprek met Pinkvilla zei Vijayendra Prasad: “Ik probeer Bajrangi Bhaijaan 2 te kraken. Enige tijd terug heb ik Salman het idee verteld, en hij is ook enthousiast. Maar ik ben op zoek naar een geschikt moment om hem een stap verder te brengen. Ik hoop dat het werkelijkheid wordt.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: