Belfort, ABOP: “Het is mijn goed recht om namens het volk te praten”

ABOP-volksvertegenwoordiger Edward Belfort laat weten dat hij de taal van het volk dient te spreken. “Ik ben namens het volk daar geplaatst en het volk heeft op mij gestemd.” Hij zegt zijn werk niet te doen als een ‘ja- knikker’ vandaar dat hij niet namens de coalitie, maar namens het volk spreekt. 

Dit wordt hem duidelijk niet in dank afgenomen. Onofficiële berichten hebben de redactie van Dagblad Suriname bereikt over een eventuele terugroeping van Belfort als volksvertegenwoordiger. Hierover merkt Belfort op, dat dit niet zou kunnen.

Het parlementslid merkt op, dat hij niet is overgelopen naar een andere partij of een eigen fractie heeft opgericht, erop doelende dat de juridische omstandigheden voor een terugroeping niet aanwezig zijn. “Het is mijn goed recht om namens het volk te praten”, laat de volksvertegenwoordiger weten.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: