Schenking microscopen aan scholen

Door samenwerking van GOPIO (Global Organization of People of Indian Origin) en RCPR (Rotary Club of Paramaribo Residence) heeft zaterdag 17 juli de overhandiging van 27 microscopen aan de vertegenwoordigers van de volgende scholen plaatsgevonden:

HHS-Dependance, dhr. R. Wirjosentono / SG-Kwatta, mevr. S. Naipal / SG-Maho, mevr. B. Sardha / VWO-4 mevr. H. Malone / SG-Nickerie, mevr. D. Bisai.

Door het coronavirus vond een en ander plaats bij de trekker van dit project, Rotarian Reina Ori-Ramautar, thuis met inachtneming van alle beschermende protocollen.

De ‘Global Organization of People of Indian Origin’ is een Internationale organisatie die zich inzet voor mensen afkomstig uit India of van Indiaase afkomst zijn en wonen in andere landen. De heer Prakash Jankipersad is afkomstig uit Suriname en is president van GOPIO chapter Zuid Holland.

Met de hulp van oud schoolvriend/Rotarian Steven Tjin A Djie en Rotarian Robert Hahn zijn de microscopen in Suriname gearriveerd en heeft Margriet van Dijk-Nouh Chaia, de huidige president van de Rotary Club of Paramaribo Residence, deze zeer gewenste microscopen aan de gelukkige vertegenwoordigers van de scholen kunnen overhandigen.

Rotary is werelds grootste internationale humanitaire service organisatie en telt telt meer dan 1.2 miljoen leden wereldwijd. De Rotary probeert als organisatie relevante maatschappelijke problemen aan te pakken en een positieve impact te hebben op levens. ‘We serve to change lives’. In Suriname zijn 4 Rotary Clubs en gezamenlijk bijna 230 leden.

Onder het genot van een hapje en drankje werd nagepraat over de nood op scholen en zal RCPR altijd haar best doen te ondersteunenen en partners te vinden voor schoolprojecten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: