Dc’s Paramaribo overhandigen projectplan prioriteitsprojecten aan president

De districtscommissarissen (dc’s) Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost en Fulgence Javinde van Paramaribo Zuid-West hebben donderdag 15 juli een plan met prioriteitsprojecten overhandigd aan president Chandrikaperdad Santokhi. Het staatshoofd nam het document op zijn kabinet in ontvangst.

Bhola benadrukte, dat het gaat om een aantal projecten dat moet leiden tot het verbeteren van de infrastructuur, bevorderen van de sportontwikkeling in de diverse ressorten en ook stimulering van burgerparticipatie. 

‘Wij moeten inhoud geven aan het decentralisatiebeleid. De ressort- en districtsraadsleden hebben een reële bijdrage gehad in het initiëren van dit projectplan. Het is een uitvloeisel van de op een eerder moment gehouden hoorzittingen’, aldus de dc.

Volgens Bhola is burgerparticipatie van eminent belang voor het ontwikkelen van Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: