Moeder ziet politie niet als haar beste kameraad

Recentelijk heeft een moeder via social media haar ongenoegen geuit over de politie. Ze stelt, dat haar zoontje van bijna 2 jaar thuis ineens begon over te geven en toen het erger werd ging ze met hem naar de Spoed Eisende Hulp. Haar kind werd geholpen, maar gezien de tijd en de geldende avondklok kon ze geen taxi vinden om naar huis te kunnen.

Ze besloot om samen met haar buurjongen en zoontje bij de politiepost Munder aan te kloppen voor hulp. Rond kwart voor twee in de ochtend kwam ze daar aan. Ze zag een Pro-wagen voor het politiebureau geparkeerd staan met een agent er in die vermoedelijk lag te slapen of met zijn mobiel bezig was, zo schrijft de vrouw.

Ze ging naar binnen en legde haar probleem uit. Maar, zoals ze zelf vertelt, kreeg ze geen hulp aangeboden, omdat er volgens de agent geen auto’s binnen waren en ook gaf de agent aan, dat ze maar een taxi moest bellen. ‘Alsof hij niet weet dat het lockdown is en de mensen beperkt zijn in het rijden.’  Ze besloot dus weg te lopen.

‘Politie harteloos en onmenselijk’

De moeder vertelt verder, dat ze gelukkig wel hulp kreeg aangeboden van een security guard die langs reed en stopte. Ze geeft aan, dat ze de politie gewoon harteloos en onmenselijk vindt.

Heel wat burgers blijken begaan te zijn met deze moeder. Het heeft heel wat reacties in de samenleving teweeg gebracht. Velen vinden het heel erg, ook geven sommigen aan, dat ze ook nare ervaringen hebben gehad met de politie. Een burger zegt: ‘Waar is het hart voor de mens in nood gebleven deze dagen?’ Een andere burger geeft aan, dat het niet alleen om de politie gaat. ‘Mensen zijn de laatste tijd gewoon gemeen en slecht.’ In ieder geval zijn de burgers wel blij, dat het goed is afgelopen met de moeder en haar zoontje, dat ze beschermd zijn gebleven.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: