Vrouw (22) aangehouden in mensensmokkel-zaak Nickerie

De 22-jarige vreemdelinge T.A. is dinsdag 6 juli door leden van de Bikers Unit-West in Nieuw Nickerie aangehouden. Deze vrouw was eveneens in beeld gebracht in de recente mensenhandel- en mensensmokkelzaak van Nickerie. Dit meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 9 juli.

Zij werd voor het verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Trafficking in Persons (TIP) en is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

In deze zaak werd op vrijdag 18 juni de verdachte A.B. bij een joint operatie met de politie van Nickerie en de afdeling TIP aangehouden. In het verlengde daarvan kwam de Nickeriaan S.R. in beeld, die op 22 juni ook door leden van de Bikers Unit-West werd aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: