Suriname Festival in Den Haag definitief afgelast

De organisatie achter het Suriname Festival, Stichting Insaaf Nederland, heeft besloten om het Suriname Festival definitief af te gelasten voor 2021.

Met de huidige Coronaregels en de nieuwe Covid-19 Delta-variant is het haast niet meer mogelijk om 3, 4 en 5 september in Den Haag het festival te organiseren waarbij de kwaliteit voor bezoekers gegarandeerd kan worden, zo laat voorzitter Mairan Sewtahal weten.

‘Wij hielden al enige tijd rekening met deze uitkomst, het annuleren van het Suriname Festival 2021 is dan het enig juiste besluit. De gezondheid en veiligheid van u, deelnemers, exposanten, leveranciers, artiesten en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.’

‘Healthy first, bescherm uw zelf en al uw naasten, tot 2022.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: