Hardeo Ramadhin overhandigt boek ‘Dynamiek in de politiek 4’ aan president en Assemblee

Politiek analist en schrijver Hardeo Ramadhin heeft donderdag 8 juli zijn boekwerk genaamd ‘Dynamiek in de politiek 4” overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi. Ook Assembleevoorzitter Marinus Bee kreeg een exemplaar van het verslag over de verkiezingen van 25 mei 2020 overhandigd. Karan Thakoer is mede-auteur van het boek.

Alle Assembleeleden zullen eveneens een exemplaar krijgen. Het boek handelt over de ontwikkelingen rondom de verkiezingen. Verder is er relevante informatie over het politiek systeem van Suriname te vinden. Ook beschrijft Ramadhin de huidige parlementsleden en andere personen die betrokken zijn bij Surinaamse politiekvoering. Het boek is dus een aanrader voor eenieder die meer wenst te weten over het reilen en zeilen binnen de Surinaamse politiek.

Ramadhin gaat ook in op de resultaten van de verkiezingen en analyseert de uitkomsten op districtsniveau. De schrijver geeft aan met een ander boek uit te zullen komen waarin de resultaten en gekozen vertegenwoordigers op districtsraads- en resortraadsniveau belicht zullen worden.

President Santokhi toonde zich ingenomen en de schrijver ook bedankt voor de rol die hij door de jaren heen heeft vervuld in de samenleving. Hardeo Ramadhin is gewezen districtscommissaris van Nickerie en is jarenlange aardrijkskunde leraar geweest. Hardeo Ramadhin, is de vader van minister Amar Ramadhin, de huidige bewindsman op Volksgezondheid.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: