Water tot aan de lippen voor horecasector

Het water staat tot aan de lippen voor de horecasector. Horecabedrijven moeten vanwege de Covid-maatregelen al maanden hun deuren gesloten houden. Zij zitten zonder inkomen terwijl bepaalde lasten gewoon doorlopen. De meeste van de bedrijven in de sector zijn over hun reserves heen en verkeren in financiele problemen. Ook het personeel van de horeca bedrijven hebben zwaar te lijden onder de sluiting. Al maanden ontberen ook zij inkomsten voor zichzelf en hun gezin.

De Vereniging Horeca Suriname dringt daarom voor de zoveelste maal met klem bij de regering aan om de Covid-maatregelen dusdanig aan te passen opdat deuren weer geopend kunnen worden.

Robbin Roemer, woordvoerder van de vereniging, zegt dat nu tot acties zal worden overgegaan. Wat die inhouden wil hij nog niet kwijt. Voor woensdag 7 juli was de Vereniging Horeca Suriname uitgenodigd voor een onderhoud met regeringsautoriteiten ter bespreking van de problematiek van de horecabedrijven. Hij hoopt dat deze bespreking tot het perspectief mag leiden, dat de horecabedrijven al dan niet onder aangepaste protocollen weer zaken mogen gaan doen. Indien zulks niet het geval is,
zullen acties gevoerd worden.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: