Ministerie van AW&J waarschuwt voor nep arbeidstips op social media

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) meldt donderdag 8 juli dat er fake berichten worden geplaatst met arbeidstips van het ministerie.

Deze fake berichten bevatten grammaticale fouten en geen correcte informatie. Er wordt een onderzoek ingelast, waarna maatregelen getroffen zullen worden tegen diegenen die zich schuldig maken aan het produceren en verspreiden van deze fake berichten. 

De correcte arbeidstips zijn dagelijks te volgen via de officiële kanalen van de overheid waaronder de website en de Facebook-pagina van het ministerie van AW&J (zie hierboven), DNA TV, GOV TV, Radio SRS en Radio Sargam. 

Het ministerie van AW&J distantieert zich van de fake berichten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: