Gemeenten Gods Suriname ziet redding in vaccinatie

De Pinkstergemeente, Gemeenten Gods Suriname C.Q, The Assemblies of God Suriname, zegt in een verklaring, dat de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19 belangrijk is in de bescherming van anderen en zichzelf tegen het virus. Het virus heeft niet alleen een pandemie veroorzaakt, maar heeft ook geleid tot enorm verlies aan mensenlevens. Het heeft een enorme druk gelegd op gezondheidswerkers en de maatschappij.

De Gemeente laat weten, dat iedereen de plicht heeft om de eigen gezondheid en dat van anderen te beschermen.

‘Een vaccin is de meest effectieve manier om dit te bereiken, of men zou het uiterste moeten doen om anderen te beschermen die vanwege medische of andere reden niet gevaccineerd kunnen worden’, verklaart men verder.

‘Sommigen hebben vraagtekens gezet bij het gebruik van het AstraZeneca-vaccin, omdat in de onderzoekfase het onrechtmatig is ontwikkeld uit cellijnen die afkomstig waren van cellen van een geaborteerde foetus.’ In de verklaring van deze Gemeente staat dat dit inmiddels is recht getrokken. ‘Men gebruikt nu geen menselijke cellijnen in de produktie van dit vaccin. De Gemeenten Gods Suriname is de mening toegedaan dat men met een goed geweten en gezond verstand, om ernstige grondige reden, rekening houdende met het feit dat het vaccin versneld is ontwikkeld, vanwege de ernst van de epidemie, er nu voldoende morele afstand is tussen de vervaardiging van het huidige vaccin en de oorspronkelijke onrechtmatige daad,men het vaccin met een gerust hart kan nemen.

Zowel de Pfizer- & BioNTech- als Moderna-vaccins en AstraZeneca gebruiken mRNA technology die worden gemaakt van een DNA-template in het laboratoruim. ‘Het vaccin wordt daardoor synthetisch geproduceerd waardoor het je DNA niet kan veranderen’, aldus de verklaring van de Gemeenten Gods Suriname. 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: