Stichting in Zoetermeer doneert statiegeld flessen aan ChietSana Foundation

De Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Zoetermeer (SSCAZ) heeft dit jaar al tweemaal een lege flessen actie georganiseerd, waarvan het statiegeld gedoneerd kon worden ten behoeve van het schoolmeubilairproject van de ChietSana Foundation, CSF. In de juni heeft dit geresulteerd in € 404,65.

Voorzitter Sham Hira van SSCAZ zal dit bedrag binnenkort overhandigen aan Chietra Bahora van de ChietSana Foundation.

SSCAZ is sinds 2019 supporting partner van deCSF. Vanuit deze bijzondere samenwerking zet SSCAZ zich in om middelen (schoolmeubilair én geldmiddelen) in te zamelen die ten behoeve komen van de goede doelen van ChietSana Foundation.

‘Het statiegeldproject is een mooie, eenvoudige manier waarbij een ieder zijn steentje in de vorm van een leeg flesje kan bijdragen!’, zegt voorzitter Sham Hira.

In de maand september staat alweer een nieuwe flessenactie bij een andere supermarkt ingepland. Het statiegeldproject wordt naast Zoetermeerders ook gesteund door de inzet van inwoners uit Rotterdam en Den Haag.

De ChietSana Foundation is een stichting die zich inzet voor hulpbehoevenden in de maatschappij. De stichting voert voor het grootste gedeelte projecten uit in Suriname, bij gelegenheid ook projecten in India en Nederland. De stichting richt zich vooral op het voorzien van textiel voor junioren & senioren, schoolmateriaal, schoolmeubilair, speelgoed, huishoudelijke artikelen en levensmiddelen voor kindertehuizen, verzorgingtehuizen, scholen en particulieren die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Elk kwartaal worden inzamelacties gehouden en worden goederen – ook tweedehandse bruikbare goederen – verscheept naar plaats van bestemming. De stichting is erg transparant en via social media kanalen kan men de CSF activiteiten volgen, hoofdzakelijk waar de gedoneerde goederen en gelden terecht komen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: