Leden VHP-fractie vragen OW-minister verkochte voertuigen terug te vorderen

Enkele Assembleeleden van de VHP-fractie in De Nationale Assemblee hebben dinsdag 6 juli in een schrijven aan Openbare Werken (OW)-minister Riad Nurmohamed gevraagd de mogelijkheid te bekijken om de vele voertuigen die vόόr het aantreden van de huidige regering tegen exhorbitant lage prijzen zijn verkocht terug te vorderen.

De Assembleeleden hebben naar aanleiding van het bekend worden van het voornemen van het ministerie van OW om voertuigen aan te schaffen ten behoeve van de Staat zich schriftelijk gewend tot de minister voor nadere informatie. De parlementariers willen weten of er een aanbesteding is gehouden voor de aankoop van de voertuigen, hoeveel leveranciers hierbij betrokken zijn geweest en wat de respectieve prijzen zijn van de diverse typen voertuigen die de verschillende leveranciers hebben geoffreerd. Ze vragen om alle informatie betreffende deze kwestie.

Het schrijven aan de OW minister is getekend door de VHP fractieleden Mahinder Jogi, Ronny Aloema, Niesha Jhakry, Roy Mohan, Cedric van Samson, Reshma Mangre en Dew Sharman.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: