De prijzen in de winkel blijven maar klimmen – ‘Ben ik voor straf op aarde?’

‘De prijzen in de winkel blijven maar klimmen en er is nog steeds geen goed oplossing gekomen met bepaalde prijzen die overdreven in de winkel’, zegt Sunira in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname.

Zij is alleenstaande en is onderneemster, naast het verkopen van online spullen verkoopt zij ook gebakjes en eten op bestelling. ‘Ik ben dagelijks over straat en inkopen doe ik ook dagelijks, hoe ik overal rij stop ik ook bij de winkels in de omgeving zodra ik spullen moet kopen voor een bestelling. Ook voor mijn privé, ik kan duidelijk aangeven dat men overdrijft met de prijzen. Ze verschillen overal, je ziet bruine suiker voor SRD 19 bij de ene en SRD 20,50 zelfs SRD 21 bij de ander. Ook zijn er andere spullen waar er flink wordt overdreven. Er moet iets gedaan worden er moet een strakke controle komen, zo kan het toch niet. Je probeert het al te overleven en dan krijg je naast de verhoogde prijzen nog extra dingen op je bord’, zegt Sunita.  

‘Je vraag je af of je voor straf op aarde bent’

Ook Carson stelt, dat de prijzen maar blijven stijgen in plaats van dalen. ‘Als man kun je aan een oplossing komen voor bepaalde dingen, maar dit wordt veels te erg. Die oplossingen zelf werken uiteindelijk niet of helpen je niet genoeg. Je vraagt je dan af of je voor je straf op aarde bent. Er moet echt een verandering komen’, zegt Carson

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: